Tuesday, December 30, 2014

SMOKY palette + make up look !

Hello my dears,

As I said in the previous post HERE , today I have for you a review for the SMOKY palette from Bellaoggi. This is a palette with brown tones for smoky eyes.

Како што кажав во претходниот пост ТУКА , за денешниов пост ви ја покажувам мојата нова палета на секни со назив SMOKY од брендот Bellaoggi. Оваа палета е наменета за изгледот smoky eyes и содржи кафеави нијанси.


Sunday, November 30, 2014

GlamST iOS app - Review !


This post is Powered by BrandBacker !Saturday, November 29, 2014

Polka dot - Outfit post !

Hello guys,

For this post I have my outfit from tonight, I found this cute overalls so I decided to combine it in a casual variant without many accessories.

Растурајќи по плакарот, случајно, го најдов овој прекрасен комбинезон, и го искомбинирав во овој "опуштен" аутфит. Мислам дека комбинезонот сам по себе е интересен, па затоа не додадов никаков посебен аксесоар во оваа комбинација.


Tuesday, November 25, 2014

Banggood.com Wishlist !!!

Hello my lovely readers,

I was a little bored and searching through the net I found this adorable site. I found so beautiful and cute products so I decided to share them with you.

Пребарувајќи по интернетот случајно го пронајдов овој сајт. Листајќи по сајтот видов многу убави производи и одлучив да ги споделам со вас.


  • Tassel Chain Round Frame Sunglasses Gold Pendant Earrings Sunglasses

Wednesday, November 19, 2014

I miss SUMMER !!!

Hello everyone,

I hate this part of the year, I hate the rain and the cold days. I want to wear summer clothes, so I decided to share with you this summer outfit. If you are summer lover like me take a look at my outfit.

Здраво на сите,

Јас сум личност што го мрази оваа време, ладните денови, дождот, снегот... Го сакам летото и облеката што се носи во тој дел од годината. Барајќи нешто случајно наидов на овие слики кои сум сакала да ги споделам со вас, но најверојатно сум заборавила, па се одлучив тоа да го сторам сега.


Thursday, November 13, 2014

Haul post !

Hello my lovely readers,

In the past week I bought some new pieces, so in this post I will show them to you.

Минатата недела имав малку слободно време па го искористив за да си купам некои нови парчиња облека.As I said in my Jacket collection post, I adore jackets so I bought this animal print jacket. It's amazing and is perfect for autumn.

Friday, November 7, 2014

Winter wishlist !!!

Hello guys,

In this post I decided to show you my winter wishlist. So let's move on...

За денешниот пост одлучив да ви ги покажам работите што сакам да ги купам за оваа зима, па да не должам многу, почнуваме...  • Zaini Ratho Hat
Find it HERE !

Tuesday, November 4, 2014

SASS & BELLE - Product review
Hello my lovely readers,

It's me again and I am back with a review of two lovely products from Sass & Belle . They have a variety of cute products for everyone. I was searching trough the site and I found this two products so let's get started...

Tuesday, October 21, 2014

Black leather - Outfit post!

Hi guys,

Today was a beautiful sunny autumn day, and of course I use it to take pictures. So it means that it's time for outfit post.

Денешниов сончев есенски ден го искористив максимално, да се тргнам од секојдневните обврски и од учење, и направив неколку фотографии за овој аутфит пост.
Thursday, October 16, 2014

Step by step design !

Hello guys,

I have a little bit more free time and I was bored so I decided to pain something. I started with a line and the final product was male and female clothing design.

Денес малку ми беше здодевно па го искористив слободното време за малку цртање. На почеток не знаев што цртам и почнав со неколку линии, за на крај да добијам дизајн за машка и женска облека.


Sunday, October 12, 2014

Blue night - Outfit post

Hi guys,

In this post I want to show you my outfit from the last night. I am so sorry about the pictures, they are not so good because they were captured at night. But I think that doesn't metter. :)Wednesday, October 8, 2014

My wishlist !

Hello guys,
I decided to share with you the products I want to buy for the upcoming season. So here is my wishlist...

Во овој пост ќе ви ги покажам производите кои што сакам да ги купам за оваа есен. Инаку листата е предолга но ќе ги издвојам само "побитните" работи, па да почнеме.


Buy Here

Thursday, September 25, 2014

50 Random Questions Tag

  1. Where were you 3 hours ago? - Studying
  2. Who are you in love with?- My boyfriend :)
  3. Have you ever eaten a crayon? - Nope :D
  4. Is there anything pink within 10 feet of you? - My notebooks
  5. When is the last time you went to the mall? - A week ago

Tuesday, September 23, 2014

Jacket collection

For today I decided to show you my jacket collection. I am crazy about jackets and I buy them at any time of the year. I won't show you all my peaces, just those which I wear the most. Enjoy in my collection and write your comments about it.

За денешниот пост одлучив да ја споделам со вас мојата колекција на јакни. Инаку јас сум "фанатик" за јакни и без разлика кое годишно време е ако видам некоја што многу ми се допаѓа веднаш ја купувам. Се надевам дека ќе ви се допадне мојата колекција.

  • Black cropped jacket

Sunday, September 21, 2014

The colors of nature - Outfit post

Today was a beautiful day for photo shooting. It was a little bit cloudly but that was not really big problem. For today I have a casual outfit which can be used for everything. Feel free to comment and let me know your opinion.

За денешниот аутфит пост имам опуштена варијанта за шетање, одење на кафе или било какви други активности со пријателите. Иако времето не беше баш на моја страна, сепак успеав да направам неколку добри фотографии.
Friday, September 19, 2014

iPhone cases review

Hello guys,

This post will be about my iPhone case collection. I have white iPhone 4 and I adore my baby. In my collection there are 8 cases and I love them. So let's get started.

Во овој пост одлучив да пишувам за мојата колекција на маски за мојот iPhone. Во колекцијата имам 8 маски и ги сакам сите. Имам порачано уште неколку маски но за жал не ми стигнаа па неможам да ви ги покажам.


 

Tuesday, September 16, 2014

Baby Lips - Maybelline

Maybelline is a brand with a palette of products which I love. The newest one are the Baby Lips, lip balms in color and with spf 20. They are great and I adore them.

Maybelline Baby Lips е најновото нешто кое пристигна кај нас во Македонија. Едноставно тие се прекрасни лабела за сечиј вкус. Ги има 6 во основната колекција и тоа:


Wednesday, September 10, 2014

Montenegro trip

Hello guys,

I decided to post about my vacation to Montenegro. This year I was on vacation once at Kalithea, Greece and twice at Canj, Montenegro. This was very beautiful summer for me. Canj is a peaceful small place in Montenegro, located near Sutomore. I was there with my boyfriend and we had great time there. We visited many places there such as Bar, Sutomore, Herceg Novi, Ulcinj, Petrovac and of course Budva. For me the most beautiful beach is "Ploce" , Budva. There you can spend your time in the beach bar on pena party drinking cocktails or just lying on the beach and enjoying the beautiful sunny days. If you haven't visited Montenegro yet, I strongly recommend you to do that as soon as possible. If you want a peaceful place go at Canj, but if you are intrested in nightlife, Budva is the best place for you, eventually Sutomore.


Nail art

For today's post I decided to show you my last 4 nail art combinations. I make my nails in a beauty salon called "Ana Luna" here in my city. I make my nails once in 2 months and they are always in a different color and they look beautiful. I would like to read your comments for my nails or anything else. :)

Monday, September 8, 2014

Jack Daniel's Outfit

Hello again,

This is my first outfit post and I will show you a casual combination which can be used for going out with friends. For this look I have my black Jack Daniel's shirt, black pants, and my favourite rainbow high-heels.
Of course, my "must have" are my aviator sunglasses.


Sunday, September 7, 2014

First Post - Прв Пост

Hi guys,

 I am Stefani and I have just started my blog. I am from Kumanovo, Macedonia and I am 20 years old. I hope that I will be successful in blogging. I will try to post as much as I can and my posts will be interesting for you all. Thank you for reading my posts.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...