Sunday, November 30, 2014

GlamST iOS app - Review !


This post is Powered by BrandBacker !Saturday, November 29, 2014

Polka dot - Outfit post !

Hello guys,

For this post I have my outfit from tonight, I found this cute overalls so I decided to combine it in a casual variant without many accessories.

Растурајќи по плакарот, случајно, го најдов овој прекрасен комбинезон, и го искомбинирав во овој "опуштен" аутфит. Мислам дека комбинезонот сам по себе е интересен, па затоа не додадов никаков посебен аксесоар во оваа комбинација.


Tuesday, November 25, 2014

Banggood.com Wishlist !!!

Hello my lovely readers,

I was a little bored and searching through the net I found this adorable site. I found so beautiful and cute products so I decided to share them with you.

Пребарувајќи по интернетот случајно го пронајдов овој сајт. Листајќи по сајтот видов многу убави производи и одлучив да ги споделам со вас.


  • Tassel Chain Round Frame Sunglasses Gold Pendant Earrings Sunglasses

Wednesday, November 19, 2014

I miss SUMMER !!!

Hello everyone,

I hate this part of the year, I hate the rain and the cold days. I want to wear summer clothes, so I decided to share with you this summer outfit. If you are summer lover like me take a look at my outfit.

Здраво на сите,

Јас сум личност што го мрази оваа време, ладните денови, дождот, снегот... Го сакам летото и облеката што се носи во тој дел од годината. Барајќи нешто случајно наидов на овие слики кои сум сакала да ги споделам со вас, но најверојатно сум заборавила, па се одлучив тоа да го сторам сега.


Thursday, November 13, 2014

Haul post !

Hello my lovely readers,

In the past week I bought some new pieces, so in this post I will show them to you.

Минатата недела имав малку слободно време па го искористив за да си купам некои нови парчиња облека.As I said in my Jacket collection post, I adore jackets so I bought this animal print jacket. It's amazing and is perfect for autumn.

Friday, November 7, 2014

Winter wishlist !!!

Hello guys,

In this post I decided to show you my winter wishlist. So let's move on...

За денешниот пост одлучив да ви ги покажам работите што сакам да ги купам за оваа зима, па да не должам многу, почнуваме...  • Zaini Ratho Hat
Find it HERE !

Tuesday, November 4, 2014

SASS & BELLE - Product review
Hello my lovely readers,

It's me again and I am back with a review of two lovely products from Sass & Belle . They have a variety of cute products for everyone. I was searching trough the site and I found this two products so let's get started...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...